FLORIDA - 598 Eur /pers cu avion si cazare 7 nopti !

Scris de Cristian Petrescu
Categorie: Pachete de vacante Creat: Marți, 15 Noiembrie 2016 18:04

Nu-i asa ca nu te poti obisnui cu frigul de Noiembrie? Incearca o vacanta in Florida si distreaza-te intr-unul din faimoasele parcuri tematice din Orlando!


Nu este nici o "pacaleala" si nici o taxa ascunsa la mijloc! Incepand de la 598 Eur /pers ai posibilitatea sa achizitionezi un pachet ce contine zborurile din Bucuresti pana in vestul Europei si apoi direct catre Florida. Cazarea este de asemenea inclusa in pachet intr-un resort de 3* aflat la aprox 10 km de faimosul parc Dineyland Orlando.

Evident ca daca iti doresti o calitate mai buna pentru cazare, exista si alte variante la tarife din ce in ce mai mari. Iti recomand insa sa mai faci o cheltuiala suplimentara si sa inchiriezi o masina din aeroport pentru a avea o flexibilitate maxima. O masina din grupa Compacta (gen Ford Focus) cu transmisie Automata, costa aproximativ 23 Eur /zi cu asigurare inclusa. te va salva de mult efort si cheltuieli chiar mai mari decat daca ai folosi alte mijloace de transport. Nu in ultimul rand te poate ajuta sa faci chiar o mica vizita pana la celebrul Miami Beach ! 

Perioadele disponibile sunt incepand cu 21, 28 Nov si apoi din 5 sau 12 Dec. Chiar daca tariful de 598 Eur /pers se refera la sejururile de 8 nopti, poti alege si o varianta de 2 saptamani, la un tarif incepand cu 768 Eur /pers.

 

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii