VIVA ESPAGNA ! IBIZA, PALMA DE MALLORCA SI BARCELONA - toate intr-un super pachet cu avion si cazare la 1090 Eur /pers

Scris de Cristian Petrescu
Categorie: Pachete de vacante Creat: Joi, 09 Iunie 2016 11:33

Se apropie perioada concediilor si ca atare va propun aici un super pachet de vacanta si distractie pentru luna iulie, cu 12 nopti de cazare in cateva dintre destinatiile cele mai "HOT" din Spania.

Propunerea de itinerariu este una flexibila, dar va propun sa porniti totusi de la urmatoarea varianta. Plecarea este pe 10 iulie dimineata si dupa un zbor cu escala se ajunge in Palma de Mallorca unde va propun pentru cazare pentru 4 nopti la hotelul Playas El Arenal 3* din zona cu acelasi nume aflata in apropiere aeroportului si a centrului orasului Palma. Hotelul este situat la aproximativ 100m de plaja din statiune si ofera camera cu balcon si mic dejun. 

Pe 14 iulie aveti programat zborul catre Barcelona unde va propun cazarea la hotelul TRYP Apolo 4* situat in apropierea celebrei Las Ramblas. Cazarea aici va fi pentru 3 nopti cu mic dejun.

Dupa cateva zile bune de odihna si vizite la multitudinea de atractii din capitala Cataluniei, pe 17 iulie este timpul sa luati zborul direct catre Ibiza unde va incepe distractia adevarata. Aici vor fi 5 nopti, cel mai probabil "nopti albe" !! :)

Pentru cazare va propun hotelul Fiesta Milord 3* care are o pozitie excelenta si review-uri foarte bune si in plus ofera in acest tarif si demipensiune. Hotelul este situat direct la plaja si ofera camere cu vedere la mare, fiind foarte aproape de portul San Antonio din partea de nord-vest a insulei.


 

Avand in vedere ca este vorba de un tarif extrem de bun pentru aceste destinatii si mai ales ca vorbim de luna iulie, luna de sezon plin aproape pe orice destinatie europeana, este posibil ca in zilele urmatoarele tarifele sa mai creasca putin din cauza zborurilor. Aceasta este si motivul pentru care va sfatuiesc sa va hotarati cat mai rapid daca va atrage aceasta propunere.

Ca deobicei in majoritatea itinerariilor pe care vi le propun, avand in vedere ca totul este "custom made", putem modifica dupa dorinta dvs numarul de nopti pentru fiecare destinatie in parte din cele propuse mai sus.


VIVA LA FIESTA !!! VIVA ESPAGNA !!!

 


Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii