REVELION in insulele Seychelles - 1490 Eur cu avion inclus 9 nopti !

Scris de Cristian Petrescu
Categorie: Pachete de vacante Creat: Duminică, 08 Mai 2016 20:15

Sunteti adeptul zicalei ca vara trebuie sa va faceti sanie ? Va asigur ca pentru Seychelles in lunile Decembrie - Ianuarie nu va fi cazul ! :)

Chiar daca nici nu am intrat bine in sezonul de vara, va propun un sejur de vis pentru perioada Revelionului, la un pret extrem de bun pentru aceasta destinatie din Oceanul Indian, insulele Seychelles. Aceste insule sunt situate in estul Africii fiind aproape de zona ecuatoriala, drept pentru care temperatura variaza destul de putin pe parcursul anului, avand o temperatura de aproximativ 28-32 C.

Nu exista sezon secetos si ploios in acceptiunea clasica, asemanator celor din zona Asiei, dar intr-adevar in perioada propusa Decembrie - Ianuarie sunt intalnite si ploi dar cu intervale scurte si sunt evident ploi calde, care cu siguranta nu vor diminua prea mult din placerea si bucuria acestei vacante !

Sunt convins insa ca va intereseaza si detaliile acestui pachet. Desi in general cand sunt oferte atat de bune de pret, datele de calatorie tind sa fie destul de stricte, dar in acest caz sunt destul de flexibile. Astfel pentru cine doreste sa petreaca si Craciunul acolo se poate pleca inca de vienri din 23 Decembrie, dar exista si posibilitatea plecarii chiar pe 25 Decembrie fara a strica prea mult din obiceiurile specifice sarbatorilor, decolarea fiind seara.

Zborurile sunt unele dintre cele mai bune pentru aceasta destinatie cu decolare spre Est si escale scurte si rezonabile. Intoarcerea dupa cele 9 nopti va fi pe 2 Ianuarie, cu sosire in Romania pe 3 Ianuarie, pentru cei care au un program mai strict din punct de vedere al zilelor libere!

Va propun resortul AVANI SEYCHELLES BARBARONS SPA 4* din insula principala Mahe, resort de calitate, catalogat pe Tripadvisor.com de cei care l-au vizitat cu 4* plus, din peste 400 de pareri.
 
 Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii