Cuvant inainte

Scris de Super User
Categorie: Uncategorised Creat: Miercuri, 09 Noiembrie 2011 20:22

Ideea acestui tip de portal a venit ca o alternativa la multitudinea de blog-uri de turism care prezinta in detaliu diferite destinatii, dar care lasa tot in sarcina ta, ca viitor turist, sa te ocupi de toate rezervarile si detaliile vacantei, de corelarea zborurilor cu cazarea in cazul itinerariilor mai complicate, a transferurilor si a altor servicii locale, dar nu in ultimul rand a platilor si termenelor limita pentru acestea.

Pe de cealalta parte sunt site-urile clasice ale agentiilor de turism care iti prezinta online tone de oferte si variante, dar fara foarte multe explicatii pentru ca, sa fim sinceri, ar fi si foarte complicat sa fie toate explicate in detaliu pentru fiecare caz in paginile respective.


Personal Travel Advisor - serviciul nostru exclusiv, valabil pentru toti clientii !

Mai pe romaneste voi fi agentul tau personal care se va ocupa de toate detaliile vacantei sau deplasarii tale atat in interes personal, cat si de afaceri. Pe cat posibil incerc sa fiu disponibil 24h/7 in masura in care te pot ajuta cu o rezervare, un sfat personal si in cunostinta de cauza si cel mai important - tot suportul meu atunci cand, odata plecat, se intampla sa apara tot felul de situatii neprevazute si total independente de vointa mea sau a voastra (zboruri anulate sau modificate, resorturi cu overbooking si asa mai departe). In general nimeni nu vorbeste despre astfel de intamplari in acest domeniu atunci cand va prezinta destinatiile oferite, dar tocmai atunci se simte cel mai mult factorul uman, spre deosebire de mediul online total automat. Nevoia de a avea si simti o "siguranta" atunci cand stii ca odata anuntata problema ivita, agentul tau personal se va ocupa imediat pentru a o rezolva si aduce pe cat posibil situatia la momentul initial !!

Voi fi persoana pe care o poti suna oricand sau scrie e-mail ca sa verifici daca o idee de vacanta sau deplasare care iti vine in minte la un moment dat, in orice moment al zilei este realizabil din punct de vedere al bugetului stabilit si al datelor de calatorie dorite.

Costurile tale nu vor fi mai mari decat daca ai face singur online toate aceste lucruri, castigul nostru va fi asigurat de comisioanele oferite de hoteluri si resorturi pentru agentiile de turism colaboratoare, in mare parte din cazuri. Cand acest lucru nu va fi posibil voi solicita, dupa caz, o taxa de serviciu pentru munca depusa, dar promit sa imi dau toata silinta ca aceasta sa nu fie mai mare decat variantele existente online.

Cel mai "enervant" - ofertele Flash Sales !

Prevad ca va fi sectiunea care ti se va parea cea mai enervanta pentru ca aici vei gasi cat mai des posibil oferte speciale si reduceri pentru zboruri sau pachete de vacante. Am spus ca vor fi stiri despre oferte "enervante" pentru ca de multe ori te vor incanta peste masura, dar asa cum ni se intampla multora, suntem blocati sa plecam din cauza serviciului sau a altor indatoriri familiale si nu in ultimul rand, poate de lipsa unui buget pentru aceste deplasari de care este nevoie in acel moment. Majoritatea ofertelor de tip Flash Sales sunt pentru o perioada limitata si presupun o rezervare si o plata rapida (dupa caz).

Chiar daca am inceput cu chestiile mai putin placute, stiu ca tuturor ne plac ofertele speciale si ca atare consider ca existenta lor este evident partea cea mai buna din acest site! :) Sunt convins ca daca vei urmari constant pagina noastra, atat pe site, cat si pe Facebook, vei nimeri un moment in care ti se vor "alinia planetele" si vei alege cel putin una din oferte!!

Si tu poti ajunge unul dintre cei mai buni "vanatori" de oferte speciale! :)