Bilete de avion pentru Hawaii la 580 Eur /pers!

Scris de Cristian Petrescu
Categorie: Bilete de avion Creat: Vineri, 29 Iulie 2016 06:52

ALOHA ! Pentru cei care vor sa experimenteze si "altceva" si isi doresc o aventura relaxanta, va propun sa nu pierdeti oferta aceasta de bilete de avion la un pret foarte bun pentru Hawaii!

Aveti la dispozitie mai multe insule din arhipelagul Hawaian, aeroporturile de destinatie pe care puteti ajunge cu aceasta oferta sunt O'ahu, Maui, Kaua'i sau Big Island.

Nu am indicat nici o perioada exacta pentru ca sunt disponibile mai multe date si perioade in intervalul Septembrie - Martie 2017. Totul se rezuma la perioada in care puteti calatori, numarul de zile alocate si evident bugetul pe care il aveti la dispozitie.

Chiar daca aceasta propunere de zboruri are 2 sau 3 escale dupa caz, pentru cei care isi doresc aceasta destinatie la un pret accesibil, sunt convins ca nu-i va deranja atat de tare acest compromis intre pret si escale si o vor privi ca pe o oportunitate sa se mai relaxeze intre zboruri. Asa cum banuiti, nu este totusi un itinerariu cu zboruri scurte!

Hawaii este combinatia perfect pentru cei care iubesc plaja, surf-ul, drumetiile in natura, toate adunate intr-o salba de insule pe cat de celebre, pe atat de interesante si pline de lucruri care te vor surprinde placut.

Recomandarea mea ar fi sa nu va planificati mai putin de 10 nopti dar ideal ar fi aproximativ 2 saptamani, astfel incat sa impartiti sejurul intre insula O'ahu cu celebrul Honolulu si plaja Waikiki si insula Maui cu peisaje si plaje idilice.

Ca orice oferta buna de tarife, cu siguranta va disparea destul de rapid, asa ca nu mai stati prea mult pe ganduri! Nu uitati ca viza de SUA este necesara, dar daca nu o aveti deja se poate obtine relativ usor, totul fiind mai mult o formalitate... Daca insa aveti bugetul necesar unei astfel de calatorii, sunt aproape convins ca deja indepliniti majoritatea conditiilor :)
 

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii