BILETE DE AVION IN JURUL LUMII - 790 EUR !!!

Scris de Cristian Petrescu
Categorie: Bilete de avion Creat: Duminică, 13 Martie 2016 17:09

Tuturor cei carora le place aceasta pagina si implicit calatoriile, sunt convins ca s-au gandit macar odata cum ar fi sa poata face o calatorie in jurul lumii ?!

Evident ca ne dorim sa putem face aceasta calatorie si la un cost rezonabil...! Acest lucru a devenit acum posibil printr-o oferta de bilete de avion absolut senzationala !! Partea si mai buna este ca aceasta combinatie de perioade si disponibilitate se poate gasi intr-o plaja de perioade foarte flexibile, din luna aprilie pana in decembrie 2016.

Trebuie insa ca aceste bilete sa fie cumparate cat mai rapid pentru ca nu stim cat va dura aceasta oferta speciala! Si cum in general ceea ce are un pret aproape ireal de bun se vinde repede, va sfatuiesc ca va faceti repede o verificare a bugetului personal, ca sa puteti sa va rezervati locurile!

Voiajul incepe cu un zbor cu unul din operatorii low-cost spre Roma de unde urmeaza sa va imbarcati pentru zborul spre JOHANNESBURG in Africa de Sud cu unul dintre ultimele modele de avioane produse in ultimii ani Boeing 787 Dreamliner. In cel mai sudic punct al Africii puteti ramane aproximativ 6 zile pentru diferite vizite in zona. Apoi cu un zbor intern veti ajunge la Durban ca sa va imbarcati pentru urmatorul zbor din calatorie.
Urmatorul pas il veti avea cu celebra companie Emirates care, dupa o escala rezonabila in Dubai va asteapta sa va imbarcati in cel mai mare jumbo jet existent cu 2 etaje, celebrul Airbus A380. Dupa un zbor destul de lung dar care nu mai pare atat de obositor atunci cand beneficiati de toate facilitatile unei companii aeriene de 5* (nu in ultimul rand de zambetul unora dintre cele mai dragute insotitoare de bord din toata lumea!) ajungeti in sfarsit in insorita Californie!Odata ajunsi in California cele aproximativ 7 zile petrecute aici vor parea cu siguranta destul de putine pentru a explora cu adevarat toate punctele si zonele de interes - de la celebrul Hollywood, la plajele din Santa Monica sau privelistea Oceanului Pacific din minunatul Malibu. De ce nu puteti da o fuga si in Sin City - Las Vegas fiind doar la cateva ore cu masina distanta.

Din zona Los Angeles trebuie sa ajungeti in San Jose din zona de nord a Californiei pentru urmatorul zbor. Puteti face acest lucru in varianta cea mai ieftina - cu autocarul in aproximativ 6 ore. Va recomand insa sa inchiriati o masina care va da o flexibilitate mult mai mare si un confort sporit.
Din San Jose va imbarcati spre zborul spre Beijing cu acelasi avion de generatie foarte noua Boeing 878 Dreamliner. Evident ca aici nu trebuie sa ratati vizita la Marele Zid Chinezesc si al Orasului Interzis. Nu in ultimul rand cumparaturile aici vi se vor parea cele mai reusite din toata calatoria! Daca mai aveti timp si fonduri, puteti sa mergeti si pana la Shanghai, sa vedeti putin si partea moderna a Chinei.Dupa acest ultim popas, va pregatiti pentru partea mai obositoare a calatoriei, zborurile de intoarcere spre casa...!

Nu trebuie sa uitati faptul ca putem alcatui impreuna in mod flexibil acest itinerariu in jurul lumii, dar din pacate acest lucru trebuie facut cat mai rapid pentru a putea fi siguri ca mai gasiti locuri disponibile la aceste tarife ! Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii