Bilete de avion: CHILE & PATAGONIA - 690 Eur /pers

Scris de Cristian Petrescu
Categorie: Bilete de avion Creat: Vineri, 19 Februarie 2016 19:24

Datorita noului zbor al Alitalia catre Santiago, capitala Chile putem ajunge la tarife rezonabile pe continentul Sud American, aproape de "capatul lumii"!

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile pentru plecari in prima jumatate a lunii Mai, cu intoarceri inainte de 30 Mai, in functie de cat doriti sa stati.

Odata ajunsi la Santiago aveti timp cateva zile sa explorati orasul si obiceiurile locale, fara sa uitati ca vinul de Chile este unul dintre cele mai bune din lume!  Dupa cate zile de acomodare este timpul sa porniti catre Parcul Torres del Paine. Zborul va fi catre Punta Arenas si apoi se merge catre Puerto Natales, care este practic intrarea in parc. Cele trei varfuri care inconjoara zona ghetarului sunt practic cele mai importante din parc, dar cu siguranta veti fi atrasi si de multe alte lucruri in cele aproximativ 130 km de drumuri si poteci din zona parcului.

Daca nu va veti multumi doar cu acesta zona puteti trece granita catre Argentina pentru a vizita si parcul Los Glaciares National Park. Puteti ajunge aici luand autobuzul sau inchirind o masina din Puerto Natales.In partea sudica a parcului gasiti faimosul ghetar Perito Morena, cunoscut pentru dizlocarile spectaculoase de gheata care se prabusesc in lacul glaciar.

Totusi veti avea nevoie si de putina relaxare dupa atata drum si puteti face acest lucru in "capitala" zonei de lacuri - Puerto Montt. Aici puteti ajunge cu un zbor din Punto Arenas. 

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii