Bilete de avion - S.U.A. diferite destinatii la 396 Eur dus-intors !

Scris de Cristian Petrescu
Categorie: Bilete de avion Creat: Vineri, 18 Decembrie 2015 20:44

Tocmai s-a anuntat o super oferta de tarife pentru SUA in diferite orase sau combinatii (plecare si intoarcere din orase diferite) dintre care amintesc: San Francisco, Miami, Chicago, Washington DC, New York si multe altele.

 

Perioada de calatorie este incepand din Ianuarie pana chiar spre mijlocul lui Iunie (pentru intoarceri). Pentru vacante va recomand mai mult perioada incepand cu luna Aprilie cand incepe sa fie ceva mai cald.

O propunere de itinerariu ar fi de aproximativ 2 saptamani, astfel incat sa puteti scoate maxim din tariful pentru avion! Va sugerez de exemplu un zbor la San Francisco unde sa ramaneti aproximativ 3 nopti urmand ca apoi sa coborati spre Los Angeles unde va sugerez inca 5-6 nopti pentru ca sunt multe de vazut. De acolo pana spre orasul binecunoscut ca "Sin City" faceti cam 4 ore cu masina. Aici in Las Vegas va propun undeva intre 3-4 nopti ca sa puteti gusta in voie distractiile care l-au facut celebru, de la casinouri la spectacole, de la petrecerile in cluburi la cele de piscina si nu in ultimul rand vizita la Grand Canyon!

Din Las Vegas se poate lua apoi un zbor relativ ieftin catre un alt oras celebru din zona Coastei de Est, precum Chicago, New York sau chiar capitala Washington DC pentru inca 3-4 nopti, astlfel incat sa faceti asa numitul "Grand Tour of The USA" cu ambele coaste de Vest si Est. Aici va propun eventual un zbor cu plecarea seara cat mai tarziu din Vegas pentru ca durata zborului impreuna cu diferenta de fus orar sa faca astfel incat sa ajungeti in noua destinatie dimineata, castigand astfel timp, nemai fiind nevoie sa pierdeti o zi cu acest zbor si nu in ultimul rand "castigand" si contravaloarea unei nopti de cazare, care in general pe Coasta de Est sunt usor mai mari!

Luati in calcul neaparat si inchirierea unei masini pentru partea excursiei care va fi pe Coasta de Vest, dar nu va ingrijorati pentru ca o masina de grupa compacta de exemplu nu ar trebui sa depaseasca 20-30 $ /zi.

In concluzie depinde de ce anume doriti voi de la aceasta vacanta, de bugetul propus si de durata ei, astfel incat sa putem crea un pachet cu avion, cazare si masina absolut deosebit si cu un raport pret /calitate de exceptie!


Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii