AUSTRALIA - 690 Eur /pers bilet de avion dus-intors

Scris de Cristian Petrescu
Categorie: Bilete de avion Creat: Vineri, 27 Noiembrie 2015 09:10

Astazi a aparut o oferta demna de adevaratul Black Friday! Bilete de avion pentru Australia, mai precis spre Perth sau Sydney de la 690 Eur cu toate taxele! Perioada de valabilitate este intre Decembrie 2015 - Iunie 2016 in limita disponibilitatii !

Zborul are plecarea si intoarcerea din aeroportul Budapesta, drept pentru care este putin mai accesibil pentru cei din vestul tarii, dar pentru acest tarif sunt convins ca sunt multi cei care vor face efortul sa mearga cu masina pana la Budapesta! Mai ales ca parcarea acolo este foarte ieftina, parcarile fiind amenajate si pazite in apropierea aeroportului.

Itinerariul de zbor este direct spre Est cu oprire in Kuala Lumpur unde puteti ramane macar o noapte sau chiar mai multe, daca nu ati ajuns pana acum pe acolo sa admirati macar celebrele turnuri Petronas! Avand in vedere ca drumul este destul de lung puteti ramane si doar ca sa va odihniti, urmand ca a doua zi sa aveti zborul direct pana la Perth sau Sydney.

Propunerea mea este sa aveti in vedere cel putin 2 saptamani pentru aceasta vacanta, ideal insa ar fi 3 saptamani ca sa puteti spune ca ati vazut intr-adevar ce inseamna cu adevarat Australia. Sa nu uitam ca este totusi un intreg continent si distantele sunt evident destul de mari! Noroc insa ca au o infrastructura de transport aerian foarte bine dezvoltata si puteti ajunge in Cairns la Marea Bariera de Corali destul de ieftin si usor.Nu in ultimul rand daca timpul va permite puteti ajunge destul de ieftin si in tara vecina - Noua Zeelanda!
Cu ocazia aceasta trebuie sa va reamintesc ca pentru Australia este nevoie de viza, dar care mai nou se poate obtine aplicand online si (cu atat mai bine!) nu presupune achitarea vreunei taxe !


 

 

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii